Sastojci
300 g sira
200 ml kisele pavlake
3 kašike paradajz pirea
150 g mariniranih seckanih šampinjona
5 jaja
80 g brašna
150 g šunke
100 g majoneza
100 ml ulja
100 ml vode
biber
so
Priprema
U šerpi na šporetu sipati ulje, vodu, so i uz neprestano mešanje žicom dodati brašno i paradajz pire. Mešati dok se glatko testo ne počne odvajati od zidova šerpe. U drugoj posudi narendati sir, dodati iseckanu šunku, šampinjone, pavlaku, majonez, biber i sediniti U ohlađeno testo dodamo jedno po jedno jaje uz neprekidno mešanje drvenom kašikom. Tepsiju obložiti papirom i nauljiti. Peći 20 minuta na 200 stepeni. Pečenu koru staviti na najlon foliju, naneti fil i pomoću folije uviti u rolat. Staviti u frizider da se stegne.
300 g sira
200 ml kisele pavlake
3 kašike paradajz pirea
150 g mariniranih seckanih šampinjona
5 jaja
80 g brašna
150 g šunke
100 g majoneza
100 ml ulja
100 ml vode
biber
so
Priprema
U šerpi na šporetu sipati ulje, vodu, so i uz neprestano mešanje žicom dodati brašno i paradajz pire. Mešati dok se glatko testo ne počne odvajati od zidova šerpe. U drugoj posudi narendati sir, dodati iseckanu šunku, šampinjone, pavlaku, majonez, biber i sediniti U ohlađeno testo dodamo jedno po jedno jaje uz neprekidno mešanje drvenom kašikom. Tepsiju obložiti papirom i nauljiti. Peći 20 minuta na 200 stepeni. Pečenu koru staviti na najlon foliju, naneti fil i pomoću folije uviti u rolat. Staviti u frizider da se stegne.
Коментари
Постави коментар